Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Cemile Taşdemir Eşi - AKP ve MHP'nin RTÜK adayları belli oldu! Eski vekil ... / İçki ve yemek poşetlerinin olduğu bir çöp kutusunu paylaşarak.

Cemile Taşdemir Eşi - AKP ve MHP'nin RTÜK adayları belli oldu! Eski vekil ... / İçki ve yemek poşetlerinin olduğu bir çöp kutusunu paylaşarak.. Bu ülkede cumhurbaşkanımızın merhum annesine, eşi emine erdoğan'a edilen onca küfür ve hakaret edenleri koruyup kollayanlar, bize ahlak dersi vermeye kalkıyor ne. Dündar, taşdemir'in uğur dündar, fatih altaylı, sevilay yılman ve daha nicelerinin suskunluğu asaletlerinden değilmiş onu öğrenmiş olduk ifadeleriyle yaptığı paylaşıma sert sözlerle yanıt verdi. Sizde haklısınız bu derece saldırıp cemile taşdemir @tasdemir_cemile. Sosyal medya platformunda gündem olan fatih altaylı, cemile taşdemir kullanıcı adına sahip bir kadına hakaret ettiği gerekçesiyle tepkilerin odağı haline geldi. Ak parti denizli i̇l başkan yardımcısı/dış i̇lişkiler başkanı.

Ak parti denizli i̇l yönetim kurulu üyesi cemile taşdemir'in sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım olay oldu. Akp denizli i̇l yönetim kurulu üyesi cemile taşdemir, sosyal medya hesabından tepki çeken bir paylaşımda bulundu. Sizde haklısınız bu derece saldırıp cemile taşdemir @tasdemir_cemile. Cemile taşdemir‏ @tasdemir_cemile jan 9. Cemile taşdemir'in attığı tweetin altına fatih altaylı ''yaratık benim bu rezillikle ne alakam var.

İki çocuk doğurduğuna inanmak zor! Berfu Yenenler'in ...
İki çocuk doğurduğuna inanmak zor! Berfu Yenenler'in ... from cdn.bolgegundem.com
Demek ikiside eslerini çok seviyorlarmiş. Cemile taşdemir haberleri en güncel gelişmeler ve son dakika haberler. Müslüman, vatansever bir kürt, milliyetçi bir türk, i̇şçi, köylü, doğasever, hayvansever, sporcu kısaca anadolu. Akp'li yöneticiden tepki çeken 'ekonomik kriz' paylaşımıakp denizli i̇l yönetim kurulu üyesi cemile taşdemir, sosyal medya hesabından tepki çeken bir paylaşım yaptı. Teröristlere, mafya babalarına boyun eğmeyen. Akp'li cemile taşdemir'in işçileri hedef gösterdiği paylaşıma tepki yağdı. Tweetin altına devam diyenleri görelim. Şehi̇t kelimesini duyunca devamında ne geleceğini anlıyor.

@tasdemir_cemile dünyada eşi yok ama gelde anlat bide soykırım diyorlar bak bakalım soykırım olsa papaz masaya gelip @tasdemir_cemile dinler arası diyaloğ ve cahiliye yuvası görüyorum.

Cemile taşdemir adlı kullanıcı twitterda 'uğur dündar, fatih altaylı, sevilay yılman ve daha nicelerinin suskunluğu asaletlerinden değilmiş onu öğrenmiş olduk.' şeklindeki paylaşımı fatih altaylı'yı. Demek ikiside eslerini çok seviyorlarmiş. Akp'li cemile taşdemir'in işçileri hedef gösterdiği paylaşıma tepki yağdı. Ak parti denizli i̇l yönetim kurulu üyesi cemile taşdemir'in sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım olay oldu. @tasdemir_cemile dünyada eşi yok ama gelde anlat bide soykırım diyorlar bak bakalım soykırım olsa papaz masaya gelip @tasdemir_cemile dinler arası diyaloğ ve cahiliye yuvası görüyorum. Cemile taşdemir‏ @tasdemir_cemile jan 9. Cemile taşdemir ve tuğrul selmanoğlu'nun ifşa olan konuşması… semra çetin, eşi ahmet çetin tarafından defalarca bıçaklanarak katledildi… Müslüman, vatansever bir kürt, milliyetçi bir türk, i̇şçi, köylü, doğasever, hayvansever, sporcu kısaca anadolu. Sosyal medya kullanıcıları tarafından tepkiyle karşılanan paylaşım. Çok bilgeimiş eşleri o makamlara layık. The latest tweets from cemile taşdemir (@gelinncikakz): Cemile taşdemir kimdir, hayatı ve biyografisi. Akp'li yönetici cemile taşdemir, bugün paylaştığı bir görselle ekonomik krize vurgu yaparak sosyal medyanın gündemine oturdu.

Sosyal medya platformunda gündem olan fatih altaylı, cemile taşdemir kullanıcı adına sahip bir kadına hakaret ettiği gerekçesiyle tepkilerin odağı haline geldi. Akp'li cemile taşdemir'in işçileri hedef gösterdiği paylaşıma tepki yağdı. Fatih altaylı'dan cemile taşdemir'e ağır sözler: Müslüman, vatansever bir kürt, milliyetçi bir türk, i̇şçi, köylü, doğasever, hayvansever, sporcu kısaca anadolu. Cemile tasdemir ve diğer tanıdıklarınla iletişim kurmak için facebook'a katıl.

İki çocuk doğurduğuna inanmak zor! Berfu Yenenler'in ...
İki çocuk doğurduğuna inanmak zor! Berfu Yenenler'in ... from cdn.bolgegundem.com
Cemile taşdemir adlı kullanıcının en iyi panoları. Cancel cancel your follow request to @tasdemir_cemile. The latest tweets from cemile taşdemir (@gelinncikakz): İçki ve yemek poşetlerinin olduğu bir çöp kutusunu paylaşarak. Şehi̇t kelimesini duyunca devamında ne geleceğini anlıyor. Akp'li yöneticiden tepki çeken 'ekonomik kriz' paylaşımıakp denizli i̇l yönetim kurulu üyesi cemile taşdemir, sosyal medya hesabından tepki çeken bir paylaşım yaptı. Sizde haklısınız bu derece saldırıp cemile taşdemir @tasdemir_cemile. Cemile taşdemir kimdir, hayatı ve biyografisi.

Cemile tasdemir adlı kişilerin profillerini gör.

Sosyal medya kullanıcıları tarafından tepkiyle karşılanan paylaşım. Fatih altaylı'dan cemile taşdemir'e ağır sözler: Tweetin altına devam diyenleri görelim. Cemile taşdemir haberleri en güncel gelişmeler ve son dakika haberler. Çok bilgeimiş eşleri o makamlara layık. Ak parti denizli i̇l başkan yardımcısı/dış i̇lişkiler başkanı. Cemile taşdemir'in attığı tweetin altına fatih altaylı ''yaratık benim bu rezillikle ne alakam var. The latest tweets from cemile taşdemir (@gelinncikakz): Cemile tasdemir adlı kişilerin profillerini gör. Akp'li yöneticiden tepki çeken 'ekonomik kriz' paylaşımıakp denizli i̇l yönetim kurulu üyesi cemile taşdemir, sosyal medya hesabından tepki çeken bir paylaşım yaptı. Cemile taşdemir adlı kullanıcı twitterda 'uğur dündar, fatih altaylı, sevilay yılman ve daha nicelerinin suskunluğu asaletlerinden değilmiş onu öğrenmiş olduk.' şeklindeki paylaşımı fatih altaylı'yı. Sizde haklısınız bu derece saldırıp cemile taşdemir @tasdemir_cemile. Sosyal medya platformunda gündem olan fatih altaylı, cemile taşdemir kullanıcı adına sahip bir kadına hakaret ettiği gerekçesiyle tepkilerin odağı haline geldi.

Sizde haklısınız bu derece saldırıp cemile taşdemir @tasdemir_cemile. Ak parti yöneticisi cemile taşdemir muhalefet partilerine oy verenleri aşağılayan bir tweet attı. Demek ikiside eslerini çok seviyorlarmiş. Bu ülkede cumhurbaşkanımızın merhum annesine, eşi emine erdoğan'a edilen onca küfür ve hakaret edenleri koruyup kollayanlar, bize ahlak dersi vermeye kalkıyor ne. Ak parti denizli i̇l yönetim kurulu üyesi cemile taşdemir'in sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım olay oldu.

Keldani Diril çifti soruşturmasında 1 kişi tutuklandı ...
Keldani Diril çifti soruşturmasında 1 kişi tutuklandı ... from foto.haberler.com
Cemile taşdemir ve tuğrul selmanoğlu'nun ifşa olan konuşması… semra çetin, eşi ahmet çetin tarafından defalarca bıçaklanarak katledildi… Cemile taşdemir haberleri en güncel gelişmeler ve son dakika haberler. Cemile taşdemir kimdir, hayatı ve biyografisi. Alişan'dan eşi buse varol'a yarım milyonluk hediye. İçki ve yemek poşetlerinin olduğu bir çöp kutusunu paylaşarak. Cemile taşdemir adlı kullanıcı twitterda 'uğur dündar, fatih altaylı, sevilay yılman ve daha nicelerinin suskunluğu asaletlerinden değilmiş onu öğrenmiş olduk.' şeklindeki paylaşımı fatih altaylı'yı. Cancel cancel your follow request to @tasdemir_cemile. Sizde haklısınız bu derece saldırıp cemile taşdemir @tasdemir_cemile.

Tweetin altına devam diyenleri görelim.

Cemile taşdemir'in attığı tweetin altına fatih altaylı ''yaratık benim bu rezillikle ne alakam var. Şehi̇t kelimesini duyunca devamında ne geleceğini anlıyor. Cemile taşdemir adlı kullanıcı twitterda 'uğur dündar, fatih altaylı, sevilay yılman ve daha nicelerinin suskunluğu asaletlerinden değilmiş onu öğrenmiş olduk.' şeklindeki paylaşımı fatih altaylı'yı. Tweetin altına devam diyenleri görelim. Fatih altaylı'dan cemile taşdemir'e ağır sözler: İçki ve yemek poşetlerinin olduğu bir çöp kutusunu paylaşarak. Sizde haklısınız bu derece saldırıp cemile taşdemir @tasdemir_cemile. Cancel cancel your follow request to @tasdemir_cemile. Alişan'dan eşi buse varol'a yarım milyonluk hediye. Ak parti yöneticisinden skandal tweet. Ak parti yöneticisi cemile taşdemir muhalefet partilerine oy verenleri aşağılayan bir tweet attı. Türk kızılay kadın kolları/ doğasever, sporsever, hayvansever, en önemlisi insanca sever ‍♀️ www.twitter.com/tasdemir_cemile. Çok bilgeimiş eşleri o makamlara layık.

Sizde haklısınız bu derece saldırıp cemile taşdemir @tasdemir_cemile cemile taşdemir. The latest tweets from cemile taşdemir (@gelinncikakz):